Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Vår butik

Köp kvalitetsprodukter hos oss

När du är i färd med att framställa egna projekt i hemmet, båten eller någon annanstans, och behöver köpa inredningsträ, färdiga produkter och andra detaljer så är du varmt välkommen till vår butik. Vi säljer träslag och andra produkter av varierad typ, men kvaliteten är alltid den bästa.

Få hjälp från vår kompetenta personal

När man försöker verkställa egna idéer och koncept är det alltid bra att få lite goda råd från folk som varit med förr och på plats i vår butik finns erfaren personal med koll på det mesta. Vi som arbetar på Abi-Trä är alla väl insatta i sortimentet som erbjuds i butiken och har dessutom god koll på vilka för- och nackdelar olika träslag, produkter och pinaler har.

Tack vare att butiken delar lokal med snickeriet, och inspirationsutställningen bara ligger en trappa upp, så har man allt man behöver på plats. Det är lätt hänt att man stannar i flera timmar hos oss när man väl tar sig hit. Köper du något som behöver kapas så gör vi detta åt dig direkt på plats.

Upplev de olika varianterna för trapprenovering live

Är det en trapprenovering du vill beställa så kan du komma och hälsa på i vår butik för att se lite hur olika resultat kan se ut. Det finns ju olika träslag att välja bland och dessutom olika slutbehandlingar som ger olika finish på den nyrenoverade trappan. Det bästa sättet att uppleva dessa är givetvis live.

Vi beställer det som saknas

De saker du behöver som inte finns i butiken när du besöker den går i regel att beställa, du kan också ringa oss i förväg och höra om vi har det du söker på lager, eller – om inte – hur lång tid det skulle ta att beställa in.

Vi ser fram emot ditt besök!