Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Övriga tjänster

Försäljning

På 1400 välfyllda m2 hittar du allt du behöver för att skapa nytt och renovera i ditt hem. Vi säljer vackert inredningsträ i en uppsjö olika träslag – från ädelträ till enklare varianter – men alltid av absolut högsta kvalitet. Vi har detaljer och färdiga produkter till olika koncept, som t ex trapprenovering, och behöver du råd så finns det alltid någon ur vår kompetenta och serviceinriktade personal som kan hjälpa dig. Den som föredrar att spankulera runt på egen han är naturligtvis fri att göra det.

Ibland behöver man hjälp att kapa olika material och det gör vi gladeligen på plats i butiken, eftersom butiken och snickeriet delar på samma lokaler.

Uthyrning

Eftersom vi älskar trä så ser vi gärna till att hjälpa dig att vårda din träinredning. Vi hyr därför ut golvslip, kantslip och polermaskin som du kan använda för att slipa dina gamla trä- och parkettgolv. Efter slipningen ska golvet lackas eller oljas om och hos oss finner du ett stort urval av olika oljor och lack att välja bland, och våra säljare hjälper gärna till med tips och råd.

Specialbeställningar och produktion

Har du hjärnan full av inredningsidéer som du vill få hjälp att förverkliga? Eller har du någon trasig inredningsdetalj som du skulle vilja kopiera? Abi-Träs snickeri hjälper dig med formatanpassning och tillverkning av trädetaljer efter dina specifika önskemål.

Transporthjälp

När du handlar från oss hjälper vi givetvis till med leveransen av dina varor i den mån vi kan. Bor du i Göteborgsområdet så kan vi leverera dina varor med vår egen bil. Om du befinner dig längre bort så för vi fördelaktiga samarbeten med både Schenker och DHL.

Utställningsbutik

För att inspireras, eller fatta slutgiltiga beslut om stil, form och färg så erbjuder vi dig att besöka vår utställning som finns en trappa upp från butiken/snickeriet. Här finns mängder av olika material och pinaler, samt exempel på olika varianter av våra färdiga paket för trapprenovering, som vi mer än gärna låter dig inspektera och känna på.

Varmt välkommen!