Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Om oss

Ett anrikt snickeri

Abi-Trä är mycket mer än bara FramstegetsR trapprenoveringssystem, vi har försett Göteborg med snickerier sedan 1959. Vi arbetar med såväl privatpersoner som byggföretag och står för leveransen av exlusiva träslag av absolut högsta kvalitet. Vi köper in och säljer såväl nordiska träslag som mer exotiska, men är alltid noggranna med att alla träslag vi köper in utifrån uppfyller EU:s hårda importkrav.

Värnar om miljön

När man har vigt sitt liv åt att manipulera trä så har man en alldeles särskild relation till materialet. Trä är levande naturmaterial och förtjänar att behandlas med respekt. Den hänsynslösa skogskövlingen som pågått i många decennier är något vi måste stå upp mot och som snickeri är det extra viktigt att vara tydlig med sin ståndpunkt i dessa miljöfrågor.

Service, kunskap och trevlig atmosfär

Alla som arbetar hos oss på Abi-Trä, såväl snickare som administratörer och säljare, har gedigen kunskap om vår verksamhet och lång erfarenhet inom sitt fält. Snickarna är konsthantverkare som brinner för sitt jobb att skulptera fram beställningar i trä. Har du funderingar kan du fråga vem som helst inom Abi-Trä, alla är välinformerade och pålästa, samt av god serviceanda. Det ska kännas familjärt att besöka oss på Abi-Trä, samtidigt som nivån av professionalism är maximal.

Trappor, golv och båtar

Förutom många beställningar av vår patenterade trapprenovering är vi även populära bland båtfantaster. Abi-Trä har ett stort utbud av båtrenoveringsartiklar av högsta kvalitet.

Vi värnar också om gamla trägolv och hyr ut golvslipare, kantslip och polermaskin till den som vill fräscha upp sitt gamla trä- eller parkettgolv. Sedan kan vi rekommendera vilken lack eller olja du bör satsa på om du så önskar.

Varmt välkommen!